headershadow

Page content

Agenda van activiteiten/cursussen/workshops

zaal vol

Agenda van activiteiten/cursussen/workshops

Bij Jouw LijfLijn worden regelmatig diverse cursussen, informatieavonden en workshops gegeven. Deze vinden, tenzij anders vermeld, plaats in de praktijk van Jouw LijfLijn, Kadedijk 79, 4793 RP te Fijnaart. Vanwege beperkte zitplaatsen graag bijtijds aanmelden. Achter de activiteiten staat vermeld wat de kosten zijn en hoe je je kunt aanmelden.

Hieronder een overzicht van de activiteiten die op stapel staan:

Woensdag 9 augustus 2017

Informatieavond: Fase 2 van het programma De EetLijn: De EetLijn is het programma waarmee cliënten gecoacht worden naar optimale gezondheid.  Deze avond is voor cliënten die (bijna) aan fase 2 toe zijn. Een avond BOMvol met tips hoe je de bereikte resultaten van fase 1 stabiel kunt houden. Ik ga het o.a. hebben over instinkers in de supermarkt.  Van 20.00 tot 21.30 uur. Inlopen om 19.30 voor een Tanita gezondheidsmeting. Entree gratis, inclusief koffie/thee met iets lekkers en een hand out. Aanmelden via nettie@jouwlijflijn.nl

Donderdag 19 oktober 2017

Kennismaking met De EetLijn: Informatieavond in Fijnaart over de EetLijn. Voor coaches, cliënten en geïnteresseerden. Iedereen is welkom. Entree € 5,00. Inclusief koffie/thee en een tapasbuffetje. Aanmelding noodzakelijk i.v.m. het bekendmaken van de locatie, afhankelijk van het aantal deelnemers. Aanmelden kan via nettie@jouwlijflijn.nl.

Coachcursus:

In het najaar begint er weer een 4-daagse coachcursus. De data zijn: 13 en 14 oktober, 18 november en 3 februari 2018. Heb je interesse? Neem contact met me op via nettie@jouwlijflijn.nl.