headershadow

Latest Blogposts

Bloeddruk en cholesterol naar gezonde waardes voor Jopie Oosting

Mijn bloeddruk naar beneden krijgen en mijn cholesterolwaardes weer normaal zien te krijgen, dat waren mijn 2 doelstellingen. Ik moest eigenlijk aan de medicatie en dat wilde ik niet. Graag wil ik in dit verslagje mijn ervaringen met De EetLijn van Nettie Bom met jou delen.

Bloeddruk was te hoog en ook mijn cholesterol

Ik ben Jopie Oosting, 74 jaar oud en ik woon in Holwiede in de kop van Groningen tussen Appingedam en Delfzijl. Ik had een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk. Op 5 januari jl. ben ik begonnen met De EetLijn, op aanraden van mijn schoondochter Corina Oosting die in Willemstad woont.  Ik wilde voor mijn te hoge cholesterol geen medicijnen innemen. En ik wilde ook mijn bloeddruk naar beneden hebben. Toen raadde zij me aan om eens naar een filmpje van Nettie te kijken. Dat heb ik gedaan en na dat filmpje was ik om en heb contact met Nettie opgenomen.

Ik ben zo goed door Nettie opgevangen en begeleid, ondanks de afstand, en kreeg altijd gelijk per mail antwoord op mijn vragen. Ze doet het ook zo enthousiast en met veel liefde. Super!!!!!!!

  • En nu na een half jaar is mijn cholesterol omlaag
  • Ik gebruik geen bloeddrukverlagende medicijnen meer
  • Mijn gewicht is 17 kg. omlaag
  • Ik ben van maat 44 gegaan naar 40. Dat hoefde eigenlijk niet maar ik ben er wel heel blij mee.
  • Het was ook helemaal geen opgave om de Eetlijn te volgen en ik snap nog steeds niet hoe het mogelijk is dat ik zoveel afgevallen ben want…
  • Ik eet veel meer dan vroeger

En nu?

Ik houd mij nu niet meer stipt aan het programma maar de warme maaltijden doe ik nog steeds want die recepten vind ik heerlijk.

Nettie, ga zo door en ontzettend bedankt. Jij hebt mij heel goed geholpen. En ik hoop dat je nog heel veel mensen na mij op de goede weg kunt helpen.

Bedankt, bedankt, bedankt dat je er voor mij was. We blijven contact houden hoor en wanneer wij naar Willemstad gaan, kom ik  eindelijk eens persoonlijk met je kennis maken. Ik beveel  je bij al onze kennissen en vrienden aan.

Lieve groetjes, Jopie Oosting

 

Vind je deze informatie interessant voor anderen? Deel het gerust met je kennissen en vrienden. Dat kun je doen door gebruik van de social media button. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat op de site.

 

 

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Bloeddruk en cholesterol naar gezonde waardes voor Jopie Oosting

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.