headershadow

Latest Blogposts

Darmproblemen en galstenen voorbij voor Addy

Mijn naam is Addy Roks, ik ben 65 jaar en ik ben afgelopen jaar door Nettie begeleid bij het volgen van het LijfLijn programma waar zij coach van is. Ik ging niet om te lijnen maar juist om me beter te voelen. Het ging nl. allemaal niet zo goed met me; ik had diarree en maagklachten, wat bij nader onderzoek darmproblemen en galstenen bleken te zijn. Tijdens de onderzoeken was ik al begonnen met het aanpassen van mijn leefstijl en beter gaan eten onder begeleiding van Nettie. Dat wilde ik wel want ik had intussen al 3 galsteen aanvallen gehad. Nou ik moet je zeggen; dat is geen pretje!

Darmproblemen en galstenen

Ik moest op een gegeven moment om de uitslag van de onderzoeken, had ondertussen geen aanvallen meer gehad dus daar was ik wel blij om. Ze hadden gelukkig geen gekke dingen gevonden in mijn buik, waar ik erg bang voor was. Omdat ik geen aanvallen meer kreeg, hoefde ik nog niet te worden geopereerd. Door het programma en het gezonde(re) eten voelde ik me opknappen en werden mijn darmproblemen minder en minder. Ook door weer meer te gaan bewegen, wat ze in het programma adviseren en wat ik in de winter minder was gaan doen.

Ik boekte gewéldige resultaten:

  • De diarree was spontaan weg
  • De darmproblemen zijn verleden tijd
  • Ik voel me weer echt fit
  • Ik koa weer lekker gaan wandelen
  • En in de tuin werken
  • En het eten valt mij honderd procent mee want wat een héérlijke recepten van lekkere en gezonde dingen krijg je toegezonden zeg!
  • Intussen zijn er toch ongemerkt wat kilo’s af at ook fijn is
  • Je kunt weer lekker in die mooie jurkjes en zo….

Ik wil jullie dit LijfLijn programma van harte aanbevelen!

Alvast een fijn voorjaar en op naar de zomer.

Groetjes, Addy

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Darmproblemen en galstenen voorbij voor Addy

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.