headershadow

Latest Blogposts

De EetLijn is gewoon: Eet-Fijn!

Fijn Nettie, dat eten nu weer vóór me werkt, in plaats van tegen!
Met mijn natuurgeneeskundige achtergrond kwam ik nogal eens adviezen tegen die ik allemaal uitprobeerde. Soms hielp het om fitter te worden maar het effect was nooit blijvend. Steeds miste ik ‘iets’ wat het plaatje compleet kon maken en mij een paar kilo lichter, maar vooral constanter in energiepeil. 

De Eet-Lijn is gewóón: Eet-Fijn!

Mijn bloedsuikerspiegel reageert nogal gevoelig. Welke adviezen ik ook volgde, mijn mislukte pogingen maakten dat ik steeds vaker schommelde tussen optimistisch en moedeloos zijn. Op een gegeven moment leek eten haast een onvriendelijk gegeven waarvoor ik op m’n hoede moest zijn, in plaats van iets om van te genieten.

De Eet-Lijn heeft het goed gemaakt!

Gelukkig heeft jouw EetLijn dat helemaal goed gemaakt. Zodra ik jouw richtlijnen las, wist ik met hoofd en hart: “Deze aanpak klopt, hier valt alles samen. Het ontbrekende puzzelstuk is terecht!”

  • Ten eerste: Heerlijke recepten met gerechten die ook praktisch zijn. Ik ben nogal eens onderweg en buiten de deur eten is met jouw tips geen probleem meer!
  • En dan: Ik dronk altijd veel thee overdag en ’s avonds. En wat had ik een dorst gedurende de nacht, die liter water naast mijn bed ging gedurende de nacht op. Onrustig slapen op die manier…Onlangs realiseerde ik me dat ik ’s nachts nooit meer drink!
  • En fitter opsta.
  • Jouw meting toonde duidelijk verschil met de startsituatie. Het lichaamsvocht zit nu ín de cellen in plaats van er tussen.
  • Qua gewicht is er vier kilo af
  • Mijn winst zit ‘m in het totaalplaatje.

Het leuke is dat mijn partner ging meedoen toen ik startte. Hij had ‘niets’ met voeding en beweging maar werd wel steeds wat zwaarder. Bij hem zijn er acht kilo’s af! En hij geniet nog steeds van ‘buiten het boekje’ maar weet precies hoe hij het corrigeren kan. Samen lopen we iedere ochtend een uur. Genieten!

Dank je wel voor al jouw ondersteuning en positiviteit.  We vinden jouw programma tóp!

Judith en Henk

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “De EetLijn is gewoon: Eet-Fijn!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.