headershadow

Latest Blogposts

De knop is óm voor Paula en zij voelt zich 100%!

Graag wil ik een stukje schrijven over mijn ervaringen met het LijfLijn  programma wat Nettie toepast in haar praktijk in Fijnaart en waarmee zij mensen coacht. Het eerste wat ik altijd zei, als ik contact had met Nettie, was: “De knop is om en ik voel me 100%”! En zo voel ik me nog steeds:

  • Gezond 
  • Energiek 
  • Blij met de keuze die ik gemaakt heb om dit te gaan doen

Nu, ruim 10 kilo lichter, ben ik me veel bewuster van wat ik eet en doe. Wat ik vooral ervaren heb; je kunt het geen dieet noemen maar een levenswijze. Langzaam maar zeker, maar tóch… de knop is óm vóórdat je het weet,  gewoon omdat het een logisch vervolg is en geen moeten.

De knop is óm

De knop is óm; dan ga je vanzelf bewuster met je lichaam om, je beseft steeds beter wat goed voor je is en wat niet. Daardoor ben je kritischer als je je boodschappen gaat doen, leer je op verborgen gevaren te letten. Achteraf gezien heeft het me geen moeite gekost maar wel heel veel voldoening gegeven!

Coach

Nettie was en blijft mijn coach, nog steeds kan ik met mijn vragen en opmerkingen bij haar terecht. Het was haar nooit teveel om me met raad en daad terzijde te staan en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Dank je wel Nettie, je bent een topper!

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “De knop is óm voor Paula en zij voelt zich 100%!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.