headershadow

Latest Blogposts

Diabetes medicatie voorkomen voor Henny Bevers

Diabetes, Jouw lijfLijn

Ik ben begonnen met De EetLijn op 17 september 2015. Eén van de redenen was dat ik suikerziekte heb (diabetes type 2) en dat mijn bloedsuikerspiegel veel te hoog was. Ik stond op het punt dat ik insuline moest gaat spuiten en was al aan het oefenen hoe je dat moest doen. Maar ik wilde eigenlijk helemaal niet gaan spuiten en heb de diabetici verpleegkundige gevraagd of ik nog uitstel kon krijgen omdat ik met De EetLijn wilde beginnen.

Diabetes medicatie voorkomen; de verpleegkundige wilde weten hoe ik dat ging doen

Ze vroeg wat ik ging doen. Ik vertelde haar over De EetLijn, o.a. dat wij geen “gewoon” brood meer zouden eten en ook geen aardappelen. Ze ging gelijk op de site kijken van De EetLijn en gaf mij 3 weken de tijd om te kijken hoe het ging. Die 3 weken had ik goed mijn best gedaan, dat dacht ik in ieder geval; ik was 8 kilo afgevallen en mijn suiker was gedaald van 14 naar 6.

Zelfs het glycohemoglobine gehalte is gezakt van 75 naar 47

Toen zei ze dat dát wel goed was maar dat mijn glycohemoglobine nog te hoog was; het was  eerst 75 en nu 69. Normaal moet het tussen de 20 en de 42 zitten.
Dat was op 10-08-2015. Ik was die dag toch wel wat teleurgesteld maar ik ben gewoon verder gegaan met de EetLijn. Het volgende bezoek was op 17-12-2015. Ik zat in de wachtkamer toen ze riep: “Kom maar gauw naar binnen”. Ik dacht dat het nog niet goed zou zijn. Ze printte de uitslag en ze zei: “Wat is dit een prachtig resultaat”. Ik was van 69 naar 47 gegaan. Ik kreeg er kippenvel van. Ik ben hier zo blij mee; de volgende keer gaat ze waarschijnlijk mijn medicijnen van mijn schildklier aanpassen en gaat er een pilletje af voor mijn suiker.

De EetLijn? Ik wil niets anders meer. Het eten is heerlijk en het is heel goed vol te houden!

Nettie ik ben je nog iedere dag dankbaar; het is een prachtig programma!
Groetjes van Henny Bevers

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Diabetes medicatie voorkomen voor Henny Bevers

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.