headershadow

Latest Blogposts

Fibromyalgie de baas voor Annemieke

Mijn naam is Annemieke Kurver en ik ben 56 jaar. Na een heerlijke vakantie, waar ik veel gewandeld en bewogen heb zonder problemen, ging het, eenmaal thuis, helemaal mis. Vreselijke pijn in mijn heupen, enkels en polsen, zo erg zelfs dat ik me ziek heb moeten melden op mijn werk. Ik had geen idee wat er aan de hand was.

Fibromyalgie

Na eindeloos veel doktersbezoeken kreeg ik het etiketje “fibromyalgie” opgeplakt en ik zou medicijnen moeten gaan gebruiken. Daar had ik geen zin in.  In het verleden had ik ooit een gezondheidsprogramma gevolgd maar dat had ik weer wat laten versloffen. Na de diagnose fibromyalgie nam ik een goed besluit; ik wíst dat ik met gezonde voeding weer een heel eind zou komen en ik pakte m’n oude (goede) eetgewoonte weer op. Ik heb het LijfLijn programma, waar Nettie mee werkt en coach van is, weer opgepakt, én….

Na korte tijd…

  • Na 3 dagen werd de pijn minder
  • Na een week was ik pijnvrij!!!!!
  • Als klap op de vuurpijl viel ik ook nog eens af.

Onvoorstelbaar blij ben ik en weet dat ik dit nu mijn leven lang zal blijven doen. Ik kan volgend jaar Santiago de Compostella gaan lopen. Ik ben weer een, blij en gelukkig maar vooral beweeglijk mens.

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Fibromyalgie de baas voor Annemieke

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.