headershadow

Latest Blogposts

Bewustwording en aanpassing leefstijl voor Marius

Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik, via via, in aanraking met het LijfLijn programma waar Nettie al méér dan 12 jaar mee werkt in haar praktijk in Fijnaart. “Toch niet wéér een dieet hè?”, dacht ik in eerste instantie. Maar tijdens het intakegesprek kwam ik er achter dat de intentie helemaal juist was. Het is een bewustwording van wat je eet, hoeveel je eet, wanneer je eet, waar je op moet letten bij het boodschappen doen en wat het belang is van bewegen. 

Het gevolg van bewustwording en aanpassing leefstijl voor Marius:

  • Een gewichtsafname
  • Een betere conditie
  • Meer energie
  • En een betere gezondheid.

Geen verkoudheden meer en de koortslip en hooikoorts zijn verleden tijd!

Dit laatste, een betere gezondheid, is meetbaar voor mij omdat ik minstens twee keer per jaar snipverkouden werd, soms last had van een koortslip en af en toe hooikoorts. Vaak wordt er aan mij gevraagd hoe ik het volhoud. Het is geen volhouden maar een vastgeroeste eet- en levensgewoonte loslaten; bewustwording en aanpassing leefstijl. Aanvankelijk lijkt dit moeilijk maar al snel ontdek je dat een andere eet- en levensgewoonte nog fijner is dan wat je gewend was. Je eet gevarieerder, je smaak verbetert,  je hebt niet meer dat volle gevoel en geniet er meer van.

Fraaie verbetering van de kwaliteit van leven

Het lijkt een promotie verhaal maar daar zou ik nooit achter kunnen staan. Voor mij is het een fraaie verbetering van de kwaliteit van mijn leven. Ik heb al aardig wat mensen dit LijfLijn programma aanbevolen en doe het langs deze weg nog maar eens een keer. Het is werkelijk een bewustwording en aanpassing leefstijl. Het programma maakt haar naam wáár…

Marius Konijnendijk

 

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Bewustwording en aanpassing leefstijl voor Marius

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.