headershadow

Latest Blogposts

Hoofdpijn en migraine 90 procent verminderd

Hoofdpijn…ik had er al meer dan 40 jaar last van, waarvan de laatste 23 jaar zelfs zware migraine. Zo erg dat ik meer op mijn bed lag dan mij lief was. Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen. In de Margriet stond een tijdje geleden een artikel over glutenvrij eten maar ik had zoiets van: ‘Daar ga ik écht niet aan beginnen’.

Op een gegeven moment las ik op Facebook een bericht van Nettie over De EetLijn, een andere eetgewoonte. Ik heb metéén de website bekeken en daar las ik dat klachten over konden gaan door anders te gaan eten. Ik heb informatie aangevraagd en Nettie belde mij direct op, gelijk een afspraak gemaakt en dan heb je A gezegd en wil je ook B zeggen.

Hoofdpijn, altijd maar hoofdpijn, én… in mijn lichaam was het 5 voor 12

Ik was erg geschrokken van het 1ste weegmoment! Het was 5 voor 12 in mijn lichaam. Er moest iets gebeuren. Daarom ben ik begonnen met het gezondheidsprogramma De EetLijn. De eerste week vond ik het best moeilijk; constant kijken wat je mag eten, maar ik had beslist geen honger. Het programma is uitstekend vol te houden.

De resultaten:

  • Na 4 weken was ik al 5,5 kilo kwijt
  • Een leuke bijkomstigheid: Toen ik 8 weken verder was, kon ik tot mijn grote blijdschap vertellen dat ik al 4 weken lang niet meer vanwege hoofdpijn op mijn bed heb hoeven te liggen
  • Ook heb ik geen last gehad van hooikoorts meer
  • Ik “bijt geen nagels meer”
  • Inmiddels ben ik nog een aantal maanden verder en hoef nog steeds niet naar bed vanwege hoofdpijn
  • De migraine is voor 90% verminderd
  • En inmiddels ben ik 16 kilo afgevallen
  • Ik heb meer energie

Wat ik helemaal super vind, is het feit dat bij vorige pogingen om van mijn hoofdpijn af te komen, hulpverleners tevreden waren maar ik merkte zelf nooit wat van de zgn. verbeteringen. En nu… eindelijk gebeurt er wat. Toen ik 4 weken bezig was, was ik nog wel een beetje terughoudend of het zo zou blijven gaan. Het zou bijna te mooi zijn om waar te zijn, maar ik was steeds hoopvol en ben door blijven gaan. Nu ben ik weer een aantal maanden verder en het gaat nog steeds goed.

Janneke Driesprong

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

2 reacties op “Hoofdpijn en migraine 90 procent verminderd


Comment author said

Door Marylyna op 19 november 2016 om 11:43

Gelukkig heb ik geen last van migraine, maar een vriendin wel. ook zij heeft van alles geprobeerd zonder resultaat.
Ik probeer haar te interesseren voor de Eetlijn, echter voorlopig ook zonder resultaat.
Omdat ik zelf heel goede resultaten heb mogen ervaren, ben ik zelf heel enthousiast.Dus geef ik het ook niet op om haar laten inzien welke mogelijkheden ze laat liggen voor haarzelf.

 

Comment author said

Door Nettie op 20 november 2016 om 23:22

Hoi Marlylyna, en je wilt haar dan zó graag helpen hè? Kun je haar het filmpje van Janneke laten zien? Op YouTube staat er een filmpje over. Heb je dat gezien? Dat spreekt echt boekdelen. Ik heb het trouwens ook gedeeld op mijn Facebook pagina.

 

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.