headershadow

Latest Blogposts

Ingrid Kocken: Ik zit beter in mijn vel!

Ik zit beter in mijn vel, Jouw LijfLijn

Begin november dit jaar heb ik genoten van een heerlijke vakantie in Gran Canaria. Ik was in die tijd 3,5 jaar gestopt met roken en ondanks een best wel gezond eetpatroon (behalve soms iets teveel wijntjes en wat te weinig beweging) toch 10 kilo aangekomen. In die 3,5 jaar heb ik natuurlijk geprobeerd om die 10 kilo eraf te krijgen, maar na de eerste 4 kilo ging er eigenlijk maar weinig meer af en zat ik zo weer terug aan de 10 kilo overgewicht.

Ik was het beu!

Maar na de vakantie was ik het beu. Ik had voor de vakantie gepraat met iemand die door het programma De EetLijn van Nettie Bom veranderd was in een slanke vent, “Zonder moeite”, zei hij. Tijdens de vakantie had ik Nettie al gemaild en 5 dagen na de vakantie had ik, half november, de eerste afspraak en ben ik vol goede moed begonnen aan een nieuwe leefstijl.

Nu 6 weken verder, kan ik  het volgende zeggen:

 • Het is heel goed vol te houden.
 • Er zijn lekkere recepten.
 • Ik heb geen honger.
 • Ik ervaar veel gezondheidsvoordelen.
 • Zolang ik het programma De EetLijn volg, heb ik geen opgezwollen buik meer.
 • Ook mijn winderigheid is over.
 • Ik slaap heerlijk.
 • Ik heb meer energie.
 • Ik was na 4 weken 3.5 kilo kwijt, waarvan 3 kilo vet.
 • Alle kleren staan al weer mooi.
 • Ik mis geen aardappels, pasta of brood.

Beter in mijn vel, aldus Ingrid!

Dit is misschien wel het belangrijkste, dat ik in zijn totaliteit veel beter in mijn vel zit.

Even wennen

In het begin moet je even wennen om alles voor je dag uit te denken. Vooral als je naar je werk moet, is het iets eerder uit bed. Maar na een paar weken ben je er aan gewend en kost het maar weinig extra tijd meer. De bloemkoolpuree is lekkerder dan aardappelpuree. Veel van de recepten vinden ze thuis ook lekker. Ik ga nog lekker even door en schrap de gluten sowieso uit het menu.

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Ingrid Kocken: Ik zit beter in mijn vel!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.