headershadow

Latest Blogposts

Investeren in je gezondheid belangrijk voor Lia Vonk

Investeren in je gezondheid, jouw lijflijn

Nettie vroeg me of ik wilde vertellen waarom ik zo enthousiast over De Eetlijn ben en wat De Eetlijn mij gebracht heeft. Op zich ben ik niet zo van de reviews, maar toen dacht ik: ja ik wil eigenlijk heel graag iets over de Eetlijn vertellen, want ik vind dit het beste programma dat ik ooit gevolgd heb. Het leuke van de Eetlijn is dat je gewoon iedere dag normaal kunt eten maar dan op een gezonde verantwoorde manier.

Even wennen

In het begin moet je wel even tellen en de weegschaal gebruiken en kijken of je iedere dag van alles voldoende binnen krijgt, zoals eiwit, fruit, groente, vezels, vetten. Daarna gaat het eigenlijk vanzelf. Ik ben vanaf oktober 2015 bezig en ben inmiddels 8 kg kwijt en dat ondanks een uitstapje naar Parijs, waar ik natuurlijk lekker aan de wijn gezeten heb, de kerstdagen ertussen en ik heb oliebollen en appelflappen gegeten. Tussen die ‘dwalingen’ door heb ik gewoon weer ‘Eetlijn-proof’ gegeten en tot m’n verbazing was ik binnen een paar dagen weer helemaal op m’n gewenste gewicht.

Tal van gemakkelijke en lekkere recepten

Ik kan door de Eetlijn inmiddels putten uit tal van gemakkelijke lekkere recepten. Je wordt steeds creatiever. Het afvallen was natuurlijk mijn doel, ik wilde er slanker uit gaan zien en me fitter gaan voelen. Maar ik baalde er ook van dat er tegenwoordig zo met voedsel gesjoemeld wordt en dat je als consument eigenlijk gewoon beduveld wordt door de troep die men daarin stopt. Door de Eetlijn weet ik nu waar ik op moet letten en wat ik beter niet en juist wel moet eten.

Investeren in je gezondheid

Van vriendinnen hoor ik wel eens terug: Ik heb op de website gekeken maar het programma is zo duur. Daarop kan ik zeggen. Ja dat klopt, een bedrag van rond de € 200,– om te starten is veel geld. Maar daarvoor krijg je wel veel terug. Niet alleen de coaching, het informatieboekje, wekelijkse berichten, uitleg via filmpjes etc., maar ook hele goede producten die je ondersteunen bij het reinigen van je lichaam en de vetverbranding in fase 1 en 11. Dat zijn kostbare producten maar het blijken wel hele goede te zijn. Het is ook niet zo dat je deze je hele leven verder moet blijven gebruiken. Ik vond het investeren in mijn eigen gezondheid en ik heb het er graag voor over gehad.

Ik ga zeker door op deze gezonde manier en als ik vragen heb dan kan ik altijd bij De Eetlijn terecht

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Investeren in je gezondheid belangrijk voor Lia Vonk

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.