headershadow

Latest Blogposts

Kilo’s kwijt voor Miranda

kilo's kwijt voor Miranda, jouwlijflijn

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik in contact gekomen met het LijfLijn programma bij Nettie Bom in Fijnaart. Een collega van mij had ik een tijdje niet gezien en toen ik haar weer zag, riep ik uit: “Wauw, wat zie jij er goed uit zeg!!!”

  • Een frisse blik en een práchtige huid
  • Kilo’s kwijt

Ik vroeg haar: “Waar heb jij gezeten?”.

Het voordeel van het LijfLijn programma is dat je gewóón “normaal” eet

Zij vertelde me over Nettie en het programma waarmee zij werkt. Enthousiast ben ik gestart, samen met mijn man. Het voordeel van dit gezondheidsprogramma vind ik dat je gewoon “normaal” eet. Ik bedoel, geen maaltijdvervangers in de vorm van shakes en repen.

In eerste instantie stond het me tegen om voedingssupplementen te nemen maar ik wilde wat kilo’s kwijt en ben gestart. Al snel zag ik bij mezelf resultaat en besefte ik dat die supplementen, die je tijdelijk gebruikt, écht een functie hebben.

Kilo’s kwijt voor Miranda; zij bereikte, prachtige resultaten

  • Ik raakte kilo’s kwijt
  • Ik zag mijn huid ook opknappen; voorheen had ik gemakkelijk last van eczeem en onregelmatigheden en die verdwenen ook als sneeuw voor de zon
  • Ik had ook veel meer energie

Doordat het programma 2 x 6 weken beslaat (méér of minder kan ook naar gelang er méér of minder kilo’s af moeten), heeft je nieuwe manier van eten tijd om te beklijven. En dat je voedingslijsten worden nagekeken is super. Daar heb ik nog het meeste van geleerd.

Onlangs zijn mijn man en ik op herhaling geweest. Het is altijd goed om weer een keer schoon schip te maken en weer bij de les te blijven; we zijn weer helemaal up to date.

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Kilo’s kwijt voor Miranda

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.