headershadow

Latest Blogposts

Migraine is verleden tijd voor Annelies

Ik ben Annelies en ik ben 37 jaar. Voordat ik aan het LijfLijn programma begon, waar Nettie coach van is:

  • Woog ik te zwaar
  • Had ik weinig tot geen energie, mede door de burn out die ik heb gehad in 2010
  • Had ik vaak last van migraine

Ik ben bewuster gaan eten. Ik ben daarbij geholpen door Nettie die m.b.v. het speciale programma haar cliënten begeleidt en coacht. Ik heb van haar geleerd om balans te vinden in mijn voeding, balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Het programma heeft mij precies geleerd wat de goede en slechte koolhydraten zijn, wat ik wél kon gebruiken en wat ik beter kon laten staan. Ik heb tot op heden een mooi en blijvend resultaat geboekt:

  • Ik heb veel méér energie
  • Mijn migraine is verdwenen
  • Ik ben 10 kilo afgevallen en heb nu een gezond gewicht

Ik ben nu al een hele tijd stabiel. Als ik op een dag wat meer koolhydraten heb gegeten, houd ik daar de volgende dag rekening mee door wat minder koolhydraten te eten en wat méér eiwitten en ook wat méér te bewegen. En verder pas ik nog steeds alle dingen toe die ik tijdens stap 1 van het programma geleerd heb. Zo blijf ik op mooi gewicht.

Migraine is verleden tijd

Het mooie van het LijfLijn programma is, dat je heel de dag mag eten en absoluut geen hongergevoel hebt! Al met al…een echte aanrader!

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Migraine is verleden tijd voor Annelies

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.