headershadow

Latest Blogposts

Minder pijn voor Riky van der Zande uit Fijnaart

Mijn naam is Riky van der Zande. Ik ben 56 jaar. Moeder van 2 kinderen en oma van 4 kleinkinderen.

Een jaar of 6 geleden begon de ellende. Ik kreeg steeds meer pijn, was bij het minste moe, kreeg steeds meer slaapproblemen. Na enkele bezoeken aan de dokter en de diagnose fybromie achtige klachten, ben ik veel gaan lezen op internet. Ik kwam tot de conclusie dat veel lichamelijke klachten voor een groot deel te maken kan hebben met je eten. Ik ging dus niet bij de pakken neerzitten en ben op zoektocht gegaan.

Ik had besloten dat ik op deze manier niet oud wilde worden. Ik heb verschillende therapeuten geprobeerd die wél gezonder eten promootten maar advies  over het hoe en wát precies én een goede begeleiding ontbraken steeds. Doordat ik al wat gezonder was gaan eten, werden de klachten al wel íets minder en had ik ook al wat minder pijn maar ik wilde er graag meer van weten en het nog beter gaan doen. Ik was er ook van overtuigd dat nóg minder pijn mogelijk zou moeten zijn. Ook wilde ik graag wat gewicht kwijt. Door een plaatselijk krantje te lezen, ben ik in contact gekomen met Nettie en het LijfLijn programma waarmee zijn mensen coacht in haar praktijk in Fijnaart. Na een leuk intake gesprek ben ik meteen enthousiast aan de slag gegaan.

In de eerste 4 weken heb ik al minder pijn en heb verder het volgende ervaren:

  • Een perfecte begeleiding
  • Veel recepten
  • Heel veel leerzame informatie
  • Het is daardoor heel gemakkelijk om je weg te vinden naar een betere gezondheid
  • Ik ben nu 4 weken bezig en voel me geweldig
  • Ik heb veel energie
  • Ik val nog af ook
  • Ik heb veel minder pijn

Het geeft een heerlijk gevoel om zo met je gezondheid bezig te zijn en te weten dat je vanaf nu zuinig op je lichaam bent. Je kunt zelf zoveel verbeteren aan je gezondheid en daar is het LijfLijn programma waarmee Nettie mij coacht een perfecte methode voor. Ik raad het iedereen aan. Jong en oud!

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Minder pijn voor Riky van der Zande uit Fijnaart

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.