headershadow

Latest Blogposts

Monica Vermunt: Dít is mijn kans

Kans voor Monica Vermunt, jouw lijflijn

Door diverse moeilijke omstandigheden die ik en mijn gezin hebben doorgemaakt, was ik afgelopen jaren flink aangekomen. Iedere lijnpoging resulteerde weliswaar in afvallen maar daarna altijd in het weer aankomen van méér dan de afgevallen kilo’s. Ik was er dit voorjaar helemaal klaar mee nadat ik wéér een maatje groter van kleding nodig had. Nadat ik een informatieavond van Nettie had bezocht, wist ik het zeker…”Dit is mijn kans!”

Dít is mijn kans

Nadat ik de informatie avond bijgewoond had, hoefde ik niet lang meer na te denken. Ik dacht: Dít is mijn kans. Ik ben begonnen en had na korte tijd al práchtig resultaat wat ik tot op de dag van vandaag nog vast heb kunnen houden.

De resultaten

 • Eind mei ben ik begonnen en al snel merkte ik resultaat.
 • Eind september gaf de weegschaal -19 kilo aan.
 • Ik voel me super goed.
 • Ik heb veel meer energie.
 • Mijn huid straalt weer.
 • En wat is er nou leuker om aan een kledingverkoopster een paar maten kleiner te vragen?

De voordelen van het programma t.o.v. diëten

 • Goed te combineren met het gezin en daardoor gaan gezinsleden ook ongemerkt gezonder eten; dit vind ik een groot pluspunt gezien al de toegevoegde suikers en E/nummers.
 • In principe is alles verkrijgbaar in de supermarkt en anders bij coach.
 • Goed betaalbaar door verschillende pakketten en mogelijkheden.
 • Maakt je bewust terug te gaan naar de basis, heel handig een zak sla uit de koeling supermarkt……..maar een verse krop sla kost veel minder, is veel lekkerder en heeft geen toegevoegde middelen om het langer houdbaar te houden.
 • Ook nu met de afgelopen kerstdagen heb ik gemerkt dat het super goed te combineren is; ik ben geen gram aangekomen en heb toch heerlijk gegeten en het bezoek heeft ook heerlijk meegegeten van echte pure verse producten.

Het gezondheidsprogramma van Jouw LijfLijn en de begeleiding van Nettie zijn voor iedereen die weer “gezond” op gewicht wil komen en blijven een uitkomst.

Bedankt Nettie en tot snel. Monica Vermunt.

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Monica Vermunt: Dít is mijn kans

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.