headershadow

Latest Blogposts

Positievere uitstraling voor Rita van der Pol

Vanaf het moment dat ik vervroegd in de overgang raakte, al op mijn 42e, vlogen de kilo’s er aan. Zeker omdat ik vanaf dat moment ook niet meer heb gesport wegens allerlei kwaaltjes en snelle blessures. Ook was ik regelmatig wat aan de depressieve kant, waarschijnlijk door mijn eigen negatieve zelfbeeld. En het rare is, dat je daar aan went en het gewoon accepteert! Tot het moment dat je je bewust wordt van de negatieve effecten van overgewicht op je gezondheid!

Eerdere pogingen

Ik heb daarom ook al eerder gezondheidsprogramma’s gevolgd, maar ik heb me ook steeds weer laten verleiden om van het padje af te wijken… Wat ik aan gewicht was kwijtgeraakt, was er ook zó weer bij op!

Bevlogen

Tijdens de introductie van De EetLijn heeft Nettie zó bevlogen en vol passie gesproken over gezonde voeding dat het me heeft geïnspireerd om het roer om te gooien! Vol enthousiasme ben ik toen aan het programma begonnen! En wat ziet alles er sprankelend, fris en vrolijk uit: Het programmaboekje, de folders, de banners, de Facebookpagina; álles!

Positievere uitstraling

Vanaf het moment dat ik ben gestart:

  • Heb ik absoluut geen behoefte meer gehad om te “snaaien”.
  • Voel ik me vrolijk en opgeruimd.
  • Heb ik meer energie!
  • Heb ik een veel positievere uitstraling.

En wát een lekkere recepten! Mijn man geniet er ook volop van! Hij ziet me ook veranderen, niet alleen qua gewicht, ook de positievere uitstraling, daar is hij heel blij mee. En hoe leuk is het dat in de besloten Facebook-groep de ervaringen van de EetLijners met elkaar worden gedeeld! Een enorme inspiratiebron!

Voorlopig kunnen we nog goed variëren met de heerlijke gerechten van De EetLijn, maar wat ben ik blij dat Nettie ook met een nieuw receptenboekje gekomen is.

kaft

 

 

 

 

 

En er zijn er nog méér in de maak, heb ik begrepen. Die zullen me verder inspireren om dit nieuwe pad te blijven volgen! En die boekjes hebben dezelfde uitstraling  als het bestaande materiaal van De EetLijn. Het zit helemaal goed…

Rita van der Pol – Modderkolk.

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Positievere uitstraling voor Rita van der Pol

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.