headershadow

Latest Blogposts

Stoptober en 12 kilo minder met Kerst, op mijn sloffen!

Stoptober, Jouw LijfLijn

De reden dat ik begonnen ben met het voedingsprogramma De EetLijn was in eerste instantie om te willen stoppen met snoepen. Ik ben hét voorbeeld van een jo-jo-er (geweest). Eerst veel afvallen en dan bijna alle verloren kilo’s weer terug er aan. En ik werd van al dat gesnoep moe. De maand oktober staat bekend als “stoptober”. Mijn gedachte was: “Als andere mensen kunnen stoppen met roken, moet mij dat toch ook lukken, maar dán stoppen met snoepen”.

Stoptober

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, de knop omgezet en Nettie gebeld. Doordat er net een afspraak uitgevallen was, kon ik gelijk ‘s middags al terecht waardoor ik op 1 oktober kon beginnen met stoptober en starten met het programma De EetLijn. Naast het stoppen met snoepen had ik mijn tussen-doelstelling gezet op 12 kilo minder wegen met Kerst.

12 kilo minder met Kerst, op mijn sloffen

Ik kan jullie zeggen dat ik beide doelstellingen tot nu toe “op mijn sloffen” gehaald heb. Dit heb ik mede te danken door mijn eigen wilskracht en een “stok achter de deur” van Nettie maar vooral door het feit dat ik totaal niet het idee heb om op dieet te zijn en daardoor dingen niet zou mogen eten. Ik eet nu alleen ánders,maar o zo lekker ! En ondanks het feit dat ik niet echt een keukenprinses ben, lukt het mij toch om heerlijke maaltijden op tafel te zetten. De recepten van Nettie zijn gemakkelijk en in korte tijd te bereiden.

Het programma geeft mij:

  • Energie, energie die ik sinds lange tijd niet meer had.
  • Ik voel mij goed.
  • Ik zit lekker in mijn vel.
  • Ik leer nu vooral keuzes maken, niet alleen omdat ik bepaalde dingen (tijdelijk) niet wil eten, maar vooral omdat ik nu weet waaróm ik ze wel of niet wil eten.
  • Deze bewustwording maakt dat ik zal blijven zeggen dat ik een jo-jo-er ben GEWEEST. Ik ga met frisse moed door!

Patricia van den Wijngaard

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Stoptober en 12 kilo minder met Kerst, op mijn sloffen!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.