headershadow

Latest Blogposts

Vage klachten verleden tijd voor Sabrina Haverkamp

Vage klachten, jouwlijflijn

Hoi, ik ben Sabrina, 25 jaar. Al sinds mijn 16de heb ik last van mijn gezondheid. Allerlei vage klachten zoals misselijkheid, buikpijn, duizeligheid en een algeheel grieperig gevoel waren de duidelijkste klachten. Destijds heb ik verschillende dokters en alternatieve genezers bezocht maar nooit met het resultaat wat ik hoopte. Ruim een jaar geleden kwamen hier vermoeidheidsklachten bij.

Weer een rondje dokters

Wederom weer een rondje dokters maar er kwamen geen resultaten uit en ik werd naar huis gestuurd met de boodschap: Je bent ontzettend gezond, er is niets aan de hand. Gelukkig kwam mijn moeder Nettie tegen op de gezondheidsbeurs in Fijnaart. Ik maakte een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In het begin was ik een beetje sceptisch; ik had al zoveel geprobeerd dus waarom zou dit wel werken?

Vage klachten voor Sabrina verleden tijd dankzij De EetLijn

Nettie overtuigde me met haar heldere verhaal over De Eetlijn. Je lichaam reinigen met gezonde voeding, genoeg drinken en in de eerste fase aanvullende supplementen. Het bleek wel hoe hard mijn lichaam toe was aan een grote schoonmaak. De eerste week heb ik ontzettend veel last gehad van het ontgiften. Ik had hoofdpijn, een slap gevoel en trillende handen. Na deze eerste week ging het steeds beter en begon ik me al snel gezonder en fitter te voelen. Ook al was ik niet aan het programma begonnen om af te vallen, dit was wel een mooi cadeautje. Het programma stimuleert enorm omdat je snel resultaat merkt in je gezondheid en in je gewicht.

Heerlijke recepten

Daarnaast zijn de recepten makkelijk om te koken en ze smaken heerlijk. Ten slotte zorgt Nettie’s enthousiasme en steun ervoor dat je nog meer plezier in het programma van De Eetlijn krijgt.

Resultaat na 12 weken

Ik heb nu 12 weken de Eetlijn gevolgd en kan de volgende resultaten melden:

  • Mijn gezondheid is er erg op vooruit gegaan. Aangezien ik al zo lang last van mijn gezondheid heb, is het niet realistisch om te denken dat ik na 12 weken compleet genezen ben maar ik ben al zeker op 90%; een hele verbetering!
  • Ik heb veel meer energie en geen last meer van vermoeidheid!
  • De misselijkheid is zo goed als verdwenen en ik heb veel minder last van de buikpijn, de duizeligheid en het algehele grieperige gevoel.  
  • Naast een goede gezondheid was het verliezen van 11 kilo een extra cadeautje waardoor ik me meteen een stuk fitter voel!

Ik ben zo blij dat ik met De EetLijn begonnen ben en dat ik me al zoveel beter voel dan eerst!

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Vage klachten verleden tijd voor Sabrina Haverkamp

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.