headershadow

Latest Blogposts

Voeding en de huid voor schoonheidsspecialiste Marleen

Ik heb altijd al interesse gehad in voeding en gezondheid in relatie tot de huid. Voeding en de huid horen voor mij zo’n beetje bij elkaar. Een dikke anderhalf jaar geleden viel voor mij alles op z’n plek toen ik tegen een gezondheidsprogramma aanliep.

Ik ben zelf eerst gestart met het LijfLijn programma en kwam er achter dat, ondanks ik altijd dacht dat ik al heel bewust en gezond bezig was, er nog veel te leren was en nog steeds leer ik elke keer bij.  

Ik wilde mijn enthousiasme over voeding en de huid met andere mensen delen en ben zélf coach geworden van het LijfLijn programma

Ik ben ondertussen coach geworden en neem ook mijn kennis mee in mijn praktijk (schoonheidssalon). Ook mijn cliënten wil ik duidelik maken dat voeding en de huid bij elkaar horen. Ik merk trouwens dat steeds meer mensen met hun gezondheid bezig zijn en steeds bewuster worden van wat er in hun eten zit. Mijn cliënten, die geïnteresseerd zijn in huidverzorging van binnenuit, onderkennen inmiddels ook dat voeding en de huid  onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ondertussen heb ik al veel mooie resultaten mogen meemaken en zelfs mijn eigen ouders, die een beetje leven volgens het gezegde:  “Wat een boer niet kent dat eet hij niet”, hebben zeer mooie resultaten. Mijn moeder is diabetes type 2 patiënte.

  • Een gewichtsverlies van plm. 30 kilo
  • Vele malen minder insuline spuiten voor diabetes
  • Veel fitter en veel vitaler
  • Meer energie om dingen te doen
  • En te genieten van het leven

Hier ben ik erg trots op. En het mooie is dat ik elke keer weer hoor:

  • “Als ik dat eerder geweten had”, óf
  • “Ik wist niet dat gezond eten zo lekker kon zijn”.

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Voeding en de huid voor schoonheidsspecialiste Marleen

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.