headershadow

Latest Blogposts

Een voedingspraktijk starten; de grootste fout en hoe jij die voorkomt!

Rat race, jouw lijflijn

Een voedingspraktijk starten, hoe doe je dat? Want ja, je had je nu wel aangemeld voor die gratis 12 tips om een bloeiende praktijk te bouwen maar nu nog de praktijk! Hoe pak je dat nu aan? Welke acties heb je nu nog nodig om daadwerkelijk succes te hebben? Waren die 12 tips voldoende of heb je méér nodig om inderdaad van jouw voedingspraktijk een groot succes te maken? 

Een voedingspraktijk starten, hoe doe je dat?

Heb je wel eens gehoord van het gezegde: “Als je blijft doen wat je altijd al deed, zal je blijven krijgen wat je altijd al had”? Dit gezegde is jaren lang op mijzelf van toepassing geweest. Ik zit al vanaf 2000 ‘in het vak’ en bleef jaren lang doorgaan op de mij bekende manier en kwam dus ook geen stap verder.  Alles ging redelijk ‘naar tevredenheid’ maar ik kwam ook niet écht verder. Ik sudderde maar een beetje aan en zag het aantal uren wat ik in mijn bedrijf stak zéker niet beloond naar wat ze waard waren. En wat bén ik blij dat ik uiteindelijk de stap wél gezet heb. Ik bleef maar vast zitten in oude patronen en had niet de moed om uit mijn rat race te stappen. Op aandringen van mijn man heb ik de stappen gezet waardoor ik nu een prachtig bloeiend bedrijf heb. Ik heb een nieuwe kans gekregen en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel dankbaar voor.

Geld dit niet voor iedereen?

En dat geldt toch eigenlijk voor iedereen? Iedereen verdient nieuwe kansen en kan nieuwe wegen inslaan.  Dat geldt ook voor jou! Want herken jij jezelf in mijn verhaal? Blijf jij ook vastzitten in oude patronen en kom je er maar niet aan toe om nieuwe stappen te zetten? Alhoewel… de eerste stap héb je al gezet, en dat was het aanvragen van de 12 gratis tips om een bloeiende praktijk te bouwen. Dat was al een begin! En ik kan niet anders zeggen dan “Chapeau”. Maar nu? Wat ga je er nu mee doen? Toch maar weer ‘terug in je hok’, of ga je out of the box denken?

Ga je een skype gesprek aanvragen?

  • Om te ontdekken of we een zelfde passie hebben en of we een klik hebben?
  • Of om samen te kijken hoe het ook voor jou ánders kan?
  • Of om een keer te brainstormen hoe ik jou kan helpen van jouw praktijk een prachtige succesvolle bloeiende praktijk te maken?

Vraag een gratis skypegesprek aan!

Het gratis skype gesprek ligt nog steeds voor je klaar. Je hoeft alléén maar op de knop hieronder te klikken, ik pak mijn agenda erbij en samen komen we tot een tijdstip dat ons beiden past. Investeer 1 uurtje van je tijd om te ontdekken welke nieuwe stappen bij jou passen. We kunnen dan samen bekijken of ik diegene ben die jou daarbij kan helpen. Als dat niet zo is, dan zal ik het eerlijk zeggen. Beloofd! Wat ik namelijk heel graag wil, en wat mijn grootste doel is, is van Nederland het gezondste land van de hele wereld te maken. Ik wil dat samen doen met een enthousiast en actief team van succesvolle coaches. Laten we kennismaken en vraag je gratis skypegesprek hieronder aan.

Gratis skypegesprek, jouw lijflijn

 

 

 

 

De kracht van voeding, is waar deze site over gaat. Nettie Bom is Jouw LijfLijn coach in hart en nieren. Haar passie is gezondheid. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van diëten, lijnen, afvallen en weer aankomen. Pas door haar voeding en leefstijl aan te passen, heeft zij zélf een stabiel gewicht kunnen bereiken, na jarenlang dieet- en lijnellende. Door haar enthousiasme is ze andere mensen gaan coachen en de H.B.O. opleiding orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ook is zij haar eigen praktijk gestart waar zij inmiddels méér dan 1200 cliënten heeft kunnen coachen naar optimale gezondheid. Haar visie is dat Nederland gezonder kan en "móet" worden en haar missie is om daar, op haar eigen enthousiaste manier, een steentje aan bij te dragen. Zij wil óók Jóuw LijfLijn coach zijn en je helpen je gezondheid in korte tijd enórm te verbeteren.
Meer over

0 reacties op “Een voedingspraktijk starten; de grootste fout en hoe jij die voorkomt!

Plaats een reactie


*