headershadow

Page content

Wie is Nettie?

profielfoto dec.2015.4

Ben jij ook altijd op zoek naar een GEZONDE(re) manier van leven? Wil je allerlei vage klachten voorkomen en/of verminderen? Wil je een GEZOND(er) gewicht? Ben je op zoek naar informatie over goede voeding? Wil je meer stabiliteit in je voedingspatroon en bewustere keuzes leren maken? En wil je weer gaan bruisen van energie?  Stop dan nu met zoeken want, in alle bescheidenheid… ik zou wel eens diegene kunnen zijn waar jij naar hebt gezocht.

 

Maar eerst iets persoonlijks: Wie is Nettie?

Ik, Nettie, ben er één van 13 in een dozijn in de zin van: Overgewicht, lijnen, honger lijden, afvallen (dat dan weer wel), niet vol kunnen houden, weer snaaien, weer aankomen (mét rente), het volgende dieet, weer honger lijden, weer afvallen, weer doorslaan enz. enz.  Zo kreeg ik een haat-liefde verhouding met eten. Vaak gebruikte ik een paar glazen wijn en een zak chips om onvrede of andere emoties weg te eten. Maar ja… daarna moest ik wéér op dieet! Het zo gehate jojo-effect won aan terrein.

De wilskracht verliest het altijd!

De wil om af te vallen was er altijd wel maar ik kon het nooit volhouden. Mijn gewicht is altijd een ‘dingetje’ geweest. Bovendien zat ik van kinds af aan onder de eczeem. Dat werd na de puberteit wel wat minder maar ik moest altijd zalfjes blijven smeren. In 2002 liep ik tegen een gezondheidsprogramma aan waarmee ik mijn overgewicht heb kunnen overwinnen en mijn laatste restjes eczeem verdwenen als sneeuw voor de zon.

Het jojo-effect en eczeem, beiden verleden tijd

Door de resultaten kreeg ik in de gaten wat de kracht van voeding is.  Een lang verhaal kort: Mijn belangstelling was gewekt. Ik werd opgeleid tot vitaliteitscoach en ging andere mensen begeleiden bij het traject waar ik zelf doorheen gegaan was. Later heb ik de opleiding Medische Basiskennis gevolgd en de HBO opleiding Orthomoleculair Therapeut. Ik heb nu een prachtige goedlopende praktijk en méér dan 1000 mensen zijn onder mijn begeleiding met gezonde voeding aan de slag gegaan. In de zomer van 2015 heb ik mijn eigen programma geschreven, De EetLijn, waarmee ik tot nu toe ongelofelijke resultaten heb mogen boeken.

Wat anderen over Nettie en De EetLijn zeggen:

  • Hennie Bevers: Nettie ik ben je nog iedere dag dankbaar; het is een prachtig programma!
  • Christine van Huisstede: De EetLijn raad ik iedereen aan en hulde aan Nettie die mij geweldig ondersteunt.
  • Riky v.d. Zande: Het geeft een heerlijk gevoel om zo met je gezondheid bezig te zijn. Je kunt zoveel zélf verbeteren en daar is De EetLijn, waarmee Nettie mij coacht, een perfecte methode voor. Ik raad het iedereen aan, jong en oud!

Mijn échte passie: Andere mensen helpen!

Mijn echte passie ligt in het helpen van andere mensen op het vlak van gezondheid. Mijn visie is dat Nederland veel gezonder moet (kunnen) worden en mijn missie is om daar, op mijn manier, een steentje aan te bij te dragen.

Wil je alvast letterlijk en figuurlijk een voorproefje op het programma? Je kunt je aanmelden om 20 weken lang een gratis recept te ontvangen wat past in een gezonde leefstijl. Je kunt ze aanvragen door te klikken op deze link.

handtekening

5 reacties op “Wie is Nettie?

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.